skip to Main Content

Har du i lang tid gået og overvejet at skifte din støvsuger ud, så kan det være at du er faldet over mærket Dyson. Dyson laver nemlig nogle af markedets bedste støvsugere og specielt deres modeller uden ledninger er populære.

En ledningsfri dyson støvsuger en en perfekt mulighed der kombinerer meget kraftfuld støvsugerevne med friheden ikke at have nogen ledninger. Hvis du nogensinde har oplevet at have svært ved at rengøre bestemte steder i hjemmet under støvsugning, så vil du opleve at dette nu kan blive markant nemmere med den rette dyson støvsuger.

De forskellige dyson støvsugere har for det meste et håndtag som kan gøres længere efter behov. Derudover kan det også udskiftes med andre mundstykker, så du kan et der er specielt lavet til at nå steder, eksempelvis oppe på skabe, som du ikke kunne komme til før. Selvom dyson støvsugere ikke er særligt store, så har de stadig en sugeevne, som er helt på højde med din normale støvsuger.

For de fleste hjem, der virkelig ønsker en model som kan suge godt til så vil en dyson v10 absolute være et perfekt valg. Der findes også en v11 i serien, som er endnu nyere og kraftigere, men på nuværende tidspunkt så vil du få mest for pengene ved at købe den anden model.